دانلود آبجکت لوازم شهری

دانلود آبجکت لوازم شهری

در این بخش برای شما همراهان و هنرجویان عزیز آکادمی معماری قوری دانلود آبجکت لوازم شهری را قرار داده ایم که به صورت رایگان قابل دانلود میباشد.این مجموعه شامل انواع آبجکت ها و مدل های سه بعدی لوازم شهری مثل آبجکت تابلوهای راهنمایی رانندگی ،آبجکت چراغ راهنما ،آبجکت چراغ خیابانی و … میباشد که میتوانید از آن ها برای طراحی شهری پروژه های خود استفاده نمایید.

تمامی آبجکت ها و مدل های سه بعدی این مجموعه به صورت حرفه ای مدل سازی شده و با نرم افزار تری دی مکس سازگار میباشند و همچنین متریال سازی و تکسچرینگ آنها نیز با استفاده از پلاگین های Vray و Corona انجام شده و از بالاترین کیفیت برخوردارند.برای استفاده از مدل های سه بعدی این مجموعه ابتدا فایل مورد نظر را از حالت فشرده خارج کنید و سپس با استفاده از روش های زیر از آن ها استفاده نمایید.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم

درباره ی خیابان و لوازم شهری :

خیابان (در ایران) یا سَرَک (در افغانستان) نوعی گذرگاه ارتباط دهنده، و اغلب قسمتی از بافت شهری می‌باشد که محل تردد یا عبور وسایل نقلیه یا عابرین است. در فضاهای شهری، خیابان‌ها جزء اموال عمومی شهرداری‌ها به‌شمار می‌آیند.به ساخت خیابان‌های جدید برای شهر و روستاها، خیابان‌کشی می‌گویند.

در دو سوی خیابان‌ها معمولاً پیاده‌روهایی ساخته می‌شود که با جدول‌هایی از بخش سواره‌رو جدا می‌شوند. خط‌کشی عابر پیاده، چراغ قرمز، و جوی آب و شبکه‌های فلزی بر روی جوی‌ها از تأسیساتی است که در بسیاری از خیابان‌ها دیده می‌شود.

در سطوح زیرین بسیاری از خیابان‌ها، برخی از تأسیسات شهری قرار گرفته از قبیل لوله‌های آب‌رسانی، خطوط برق و لوله‌های فاضلاب و غیره. زمانی که این تأسیسات نیاز به ترمیم یا تعمیر داشته باشد، بخشی از آسفالت خیابان‌ها به صورت نواره‌ای در مسیر این تأسیسات برداشته می‌شود، به این بخش، نوار حفاری گفته می‌شود. تراش روکش و شیارزنی آسفالت با دستگاه‌هایی نظیر دستگاه ویرتگن انجام می‌شود. پس از انجام تعمیرات، بر روی نوار حفاری آسفالت جدیدی ریخته می‌شود و با غلتک آن را مرمت و لکه‌گیری می‌کنند.

خیابان‌ها با عرض‌های مختلف ساخته می‌شوند و گاه اندازه پهنای خیابان در نام آن خیابان بازتاب می‌یابد، مانند خیابان بیست‌متری، سی‌متری و غیره (برای نمونه خیابان سی متری جی در غرب تهران). در بخش‌هایی از بافت‌های قدیمی‌تر برخی شهرها شهرداری‌ها تصمیم به ایجاد پهنای بیشتر برای روان‌سازی تردد در خیابان می‌کنند که به این کار تَعریض خیابان می‌گویند. تعریض خیابان‌ها از طریق مقرر کردن استاندارد جدیدی برای پهنای پیاده‌روها برای ساخت‌وسازهای جدید انجام می‌شود و برای این کار عملیاتی نیز به نام عملیات تَمَلُک به منظور خرید برخی واحدهای مسکونی در مسیر تعریض توسط شهرداری صورت می‌گیرد.

چراغ راهنمایی یا چراغ راهنما یک وسیله یا نماد راهنمایی و رانندگی است. این چراغ در تقاطع جاده‌ها، پیاده‌روها، ورودی و خروجی معابر و برخی اماکن دیگر نصب می‌شود و جریان آمد و شد را هدایت می‌کند. این وسیله حق عبور را به کمک سه رنگ نوری استاندارد (قرمز، زرد ، سبز) مشخص می‌سازد.

  • روشن بودن رنگ سبز به معنی اجازه عبور در مسیر مشخص شده‌است.

  • روشن بودن رنگ زرد به معنی پایان یافتن مهلت عبور، دقت بیشتر برای عابران در حال عبور و اعلام توقف به عابرانی که به مسیر نزدیک می‌شوند.

  • روشن بودن چراغ قرمز به معنی توقف است.

عموماً نور قرمز شامل فام نارنجی رنگ و نور سبز شامل فام آبی رنگ است تا مبتلایان به کوررنگی قرمز-سبز را به گمراهی نیندازد.

چراغهای راهنمایی در ایران قبل از چهار راه نصب می‌شود ولی در امریکا چراغهای راهنمایی بعد از چهار راه نصب می‌شوند تا راننده در هنگام توقف پشت خط عابر پیاده یا خط ایست دید بهتری به چراغ راهنمایی داشته باشد.

نشان‌های راهنمایی و رانندگی یا تابلوهای ترافیک یا علائم و نشان‌های جاده‌ای، نمادهایی هستند که در کنار خیابان‌ها یا در بالای جاده‌ها و بزرگراه‌ها به منظور اطلاع‌رسانی به راننده‌ها و عابرین نصب شده‌اند. در هشت دهه گذشته با توجه به روند رو به افزایش خودروها، جاده‌ها و ترافیک شهری و آمد و شد میان شهری، این نمادها و علائم زیادتر، متنوع تر و کاراتر شده‌اند. شماری از کشورها با خطی مشی تصویری کردن، ساده‌تر کردن و استاندارد کردن هر چه بیشتر علائم، مشکل جهانگردان و تاجران را در این زمینه حل کرده و امنیت آمد و شد ترافیکی را بالاتر برده‌اند. بر اساس پیوندنامه‌های بین‌المللی برخی علائم به جای استفاده از واژه‌ها به صورت نگاره‌های نیمرخ هستند. این قبیل نمادها نخست در قاره اروپا ایجاد شده و گسترش پیدا کرد. بعدها همین نشان‌ها در بسیاری از کشورها با تفاوت‌ها و شکل‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفت.

منبع متن : Wikipedia