دانلود آبجکت شومینه

دانلود آبجکت شومینه

 در این مجموعه از مدل های سه بعدی که توسط آکادمی معماری قوری برای شما هنرجویان عزیز آکادمی آماده شده است،مجموعه ای کامل از آبجکت شومینه در مدلهای متنوع قرار گرفته که به صورت رایگان قابل دانلود میباشد.همانطور که میدانید شومینه یکی از آبجکت های پرکاربرد در طراحی داخلی میباشد ،که معمولا در فضاهای مسکونی وجود دارد،پس اگر در زمینه ی شبیه سازی و طراحی داخلی فعالیت میکنید،داشتن یک مجموعه ی کامل از مدل های سه بعدی شومینه برای شما ضروری میباشد.آبجکت های این مجموعه توسط نرم افزار تری دی استودیو مکس به صورت کاملا حرفه ای مدلسازی شده و با استفاده از موتور رندر V-ray و Corona متریال سازی شده است.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.

 

درباره شومینه 

شومینه یا هیمه سوز ساختاری معماری درون دیوار برای نگه‌داشتن آتش و سیستم گرمایشی است که به منظور گرمادهی، و به خصوص در گذشته به‌منظور پخت و پز به کار می‌رفته‌است. آتش در مجمر یا آتش دان قرار می‌گیرد؛ گازها و ذرات ناشی از آتش، از طریق دودکش یا لوله‌هایی خارج می‌شوند. شومینه‌ها از امکانات مرکزی خانگی هستند، چراکه شعله‌ها و صدای ترق‌وتروق‌شان آرام‌بخش است، حتی هنگامی که بدان‌ها برای گرما یا پخت‌وپز نیاز نباشد. طاقچهٔ بالای شومینه‌ها کانون توجه دکوراسیون داخلی است.

شومینه‏‌های الکل سوز نسل جدیدی از محصولات مدرن دکوراتیو، فانتزی و لوکس می‌باشند که با ایجاد شعله‏‌هایی طبیعی، نامنظم و چشمگیر فضای آرامبخش و زیبایی را برای شما مهیا می‌سازند. این نوع از محصولات دکوراسیون علاوه بر تزئین محیط منزل، به دلیل تنوع گسترده در نوع سوخت مورد استفاده، قابلیت ایجاد حرارت ملایم و امکان لذت بردن از این شعله‏‌ها را در تمامی فصل‌های سال برای مصرف‏‌کننده به ارمغان می‌آورد. 

به دلیل تنوع در سوخت‏‌های الکلی می‌توان کاربری‌های متفاوتی مانند گرمای کم و شعله تزئینی در تابستان یا ایجاد حرارت مطلوب و مکمل در زمستان، استفاده در فضای بیرونی و داخلی، شعله رنگین و سایر موارد را از آن‌ها انتظار داشت. کاربری اصلی شومینه‌های الکلی، تأمین گرمای محیط نبوده و این شومینه‌ها قالبا جنبه ی دکوری دارند اما با ایجاد تغییراتی در آن‌ها می‌توان گرمای مناسبی را از آن‌ها انتظار داشت استفاده از نقش و نگار های مختلف شومینه و هماهنگی با دکوراسیون موجب چنین پیشرفتی شده اند. حتی امروزه با سرامیک هایی نسوز، چوب مصنوعی نیز به تزیین ظاهری شومینه اضافه شده تا در صورت استفاده از سوخت های غیر از چوب، جنبۀ ظاهری شومینه حفظ گردد. همچنین دودکش شومینه در مواردی حذف می شود یا به شکل مستتر و پنهان نصب می شود و در فضاهایی که ممکن باشد، اتفاقا نقش آن را برجسته می کنند و از وجود آن برای زیباتر کردن شومینه بهره می برند.

شومینه‌های الکلی (که گاه از آن‌ها به شومینه‌های اتانولی، الکل سوز، ژل و بایو یاد می‌شود) به دلیل فرایند سوختی پاک و عدم نیاز به دودکش، نصب سریع و آسان، تنوع بسیار زیاد و همچنین ایمنی مطلوب بسیار محبوب هستند، به گونه‌ای که در غالب ژورنال‌های معتبر دکوراسیون داخلی نمونه‌ای از آن‌ها به چشم می‌خورد.

همچنین شومینه اتانولی، علاوه بر دارا بودن شعله طبیعی، مشکلات شومینه‏‌های سنتی (از قبیل اشغال فضا، قابلیت استفاده منحصراً در فصل‌های سرد سال، خطر خفتگی یا گاز گرفتگی و هزینه‏‌های بالای نصب و نگهداری) را نداشته و با داشتن ظاهری مدرن جایگاه ویژه‌ای در دکوراسیون خانه‌های مدرن امروزی پیدا کرده‌اند.

منبع :wikipedia

دریافت تخفیف برای تهیه اولین دوره

کافیست روی گزینه زیر کلیک کنید تا با مشارکتی کوچک کد تخفیف 20 درصدی دریافت کنید