دانلود آبجکت چراغ دیواری

دانلود چراغ دیواری

در این بخش از مجموعه مدل های سه بعدی که در بخش ابزار هنرجو برای شما هنرجو ها و همراهان آکادمی معماری قوری آماده کرده ایم،مجموعه ای بی نظیر و فوق العاده از آبجکت ها و مدل های سه بعدی  چراغ دیواری خریداری کرده ایم که به صورت رایگان برای شما دوستان قابل دانلود میباشد.اگر شما هم در زمینه ی رندرینگ و طراحی فعالیت میکنید،داشتن یک مجموعه ی کامل از چراغ های  دیواری در سبک ها و انواع مختلف برای شما ضروری میباشد.میدانید که عنصر نور و به طور کلی نورپردازی یک فضا،یکی از مهم ترین عناصر در طراحی و شبیه سازی میباشد.در نتیجه شناخت منابع نوری و اکسسوری های مورد استفاده برای نور پردازی یک فضا میتواند فضای شما را به یک فضای کاملا جذاب تبدیل کند که در آن المان های نورپردازی به درستی اجرا شده است.

 این مجموعه از چراغ های دیواری در نرم افزار محبوب تری دی مکس مدل سازی شده است و دارای دیتیل و جزئیات بالا میباشند و از طرفی هم کاملا بهینه شده است و از حجم پایینی برخوردارند که حتی در ضعیف ترین سیستم ها نیز قابل استفاده میباشند.پروسه ی متریال سازی و تکسچرینگ آن ها نیز توسط موتور رندر های V-ray و Corona به صورت حرفه ای تکمیل شده است و از کیفیت بالای متریال نیز برخوردارند.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.

 

درباره چراغ دیواری :

چـِراغ وسیله‌ای برای روشنایی است. واژهٔ چراغ واژه‌ای با ریشه ی پارسی است.این واژه از زبان پارسی به زبان سوریانی رفته و به صورت s̲h̲rāḡā یا s̲h̲rāg̲h̲ā تغییر یافته است و سپس زبان عربی آن را از زبان سوریانی به شکل سراج وام گرفته است.

چراغ ها انواع مختلفی دارند که شامل چراغ موشی ،چراغ گردسوز ،چراغ برق،جراغ راهنما ،چراغ قوه،چراغ های روشنایی پروژکتوری ،فلورسنت،خیابانی،صنعتی ،کم مصرف و لوستر و چراغ دیواری میباشند.

چراغ موشی یک نوع چراغ برای روشنایی در شب بوده‌است که با روغن پیه یا روغن زیتون و روغن منداب (مندو) کار می کرده‌است این چراغ دارای یک فتیله نخی دراز بوده‌است که بدلیل شباهت روغندان و بخش فتیله (پلیته) آن به موش آن را چراغ موشی می‌گفتند. این چراغ بدلیل دود زیاد در اوایل قرن بیستم از کاربری کنار گذاشته شده اما هنوز ضرب‌المثل دود چراغ موشی خورده‌ام و به اینجا رسیده‌ام که مفهوم رنج کشیدن و به گنج و دانش رسیدن را می‌دهد بکار می‌رود.

چراغ گردسوز نوعی چراغ می‌باشد که در گذشته کاربرد داشته‌است. این چراغ شبیه چراغ لامپا است، اما تفاوت آن با لامپا بدنه فلزی و همچنین فتیله پهن آن است که به شکل دایره‌ای به دور شیشه قرار می‌گیرد. ماده سوختنی این چراغ نفت است.

چراغ برق یا روشنایی معابر که به اختصار چراغ، تیر یا روشنایی هم گفته می‌شود، به منابع روشنایی عمومی در سطح معابر و مکانهای عمومی گفته می‌شود. منابع روشنایی معابر عمدتاً در بالای تیرهای برق قرار دارند و امروزه عمدتاً از نوع الکتریکی هستند. پایه روشنایی پارکی یکی از تجهیزات سیستم تأمین روشنایی پارک‌ها و فضاهای سبز شهری و تفرجگاه‌ها می‌باشد . فرایند روشن سازی این فضاها نه تنها باید از نظر خصوصیات فنی استاندارد باشد بلکه چراغ پارکی باید از جنبه‌های ایمنی، هنری، بهداشتی، روانشناسی، ارگونومی و نیازهای استفاده کنندگان را برآورده نماید.

چراغ قوه (که در زبان پهلوی ‘برق دستی، چراغ دستی، چراغ مشتی’ گفته می‌شود) وسیله نورافکن قابل حملی است که قادر است با استفاده از یک لامپ رشته ای  یا یک یا چند لامپ دیود نور افشان  (LED) نوری را از خود ساطع کند. در فرهنگ دهخدا چراغ قوه اینگونه تعریف گردیده: (ا مرکب) چراغی که به وسیلهٔ قوهٔ برق (باتری) روشن شود. امروزه چراغ قوه‌های شارژی نیز موجود است. چراغ دستی کوچکی که به وسیله باتریهای کوچک روشن شود. چراغ جیبی. چراغ دستی. رجوع به چراغ دستی شود . اگرچه این دستگاه طرحی نسبتاً ساده را دارد ولی تا قرن نوزدهم میلادی به خاطر اختراع نشدن باتری و لامپ اختراع نشده بود.

لوستِر (به فرانسوی: Lustre) یا نورافشان وسیله‌ای برای نگه‌داشتن یک یا چند لامپ است که معمولاً به صورت ثابت بر سقف یا روی دیوار نصب می‌گردد. بعضی از لوسترها با ده‌ها  لامپ و منشور بلوری مزین می‌شوند. بزرگترین لوستر کریستالی جهان، هدیه‌ای از طرف ملکه ویکتوریا بود که اکنون در کاخ دلمه باغچه در استامبول قرار دارد. این لوستر ۷۵۰ لامپ دارد و وزن آن ۴٫۵ تن است.

چِلچراغ (چهل‌چراغ) معمولاً به لوسترهای بسیار بزرگ گفته می‌شود که در اماکن زیارتی مورد استفاده هستند.

لوسترها در بیش از ۱۲ دسته‌بندی مختلف به بازار عرضه می‌شوند که در این بین می‌توان به لوسترهای بزرگ، لوستر سقفی، لوستر آشپزخانه، لوستر مدرن، لوستر کلاسیک، لوستر آویز و… اشاره کرد.

چراغ دیواری نوعی اکسسوری است که علاوه بر کاربرد روشنایی برای تزئین دیوار و  محیط خانه مورد استفاده قرار میگیرد.

چراغ دیواری در داخل فضای خانه ،خارج از خانه ،راهرو ها ،بالکن و… قابل استفاده است.

چراغ دیواری میتواند در فضاهای مختلف اداری ،مسکونی و …استفاده شود و میتوان آن را برای روشن کردن بخشی از خانه مثل فضای نشیمن ،بالای میز پذیرایی،بالای دکور ،بالای میز مطالعه ،بالای بوفه و یا حتی در انواع نمایشگاه ها… برای متمایز کردن فضا و یا محصول بکار برد.

چراغ های دیواری دارای سبک های مختلف مدرن و کلاسیک میباشد که هر سبک دارای تنوع زیادی میباشد که انتخاب آن ها بستگی به نوع فضا و نوع چیدمان فضای مورد نظرتان دارد. 

منبع متن : wikipedia