دانلود آبجکت لوازم دستشویی

در این صفحه آبجکت هایی از سرویس بهداشتی برای هنرجویان آکادمی قوری فراهم کردیم تا بتوانند به صورت رایگان از آنها استفاده کنند . آبجکت های مدنظر از نرم افزار تری دی مکس هستند و با ویری و کرونا رندر پردازش شده اند. ( متریال – تکسچرینگ – آنرپ و نور ) . قابل توجه تمامی هنرجویان مجموعه که ما برای شما استاندارد ها معماری و طراحی این بخش مهم از هر فضای معماری را تهیه کردیم که در انتهای همین صفحه قابل رویت است. 

این مدلهای سه بعدی برای نرم‌افزار 3dmax ساخته شده است و با موتور رندرهای vray و corona بخش شبیه سازی آن کامل شده است. تمامی مدلها به صورت کاملا حرفه‌ای متریال سازی و تکسچرینگ شده است.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم

درباره لوازم دستشویی

دستشویی یا سرویس بهداشتی که در گذشته خلا یا مستراح نامیده می‌شد.  در ایران کاربرد واژه های دستشویی و سرویس بهداشتی کاملا رایج است و .اژه توالت نیز از زبان فرانسه وارد زبان فارسی شده است و در ایران باستان آبریزگاه نامیده می‌شد.

استانداردها:

بر پایه استانداردهای بین‌المللی فاصله سرویس بهداشتی از محل کار باید 100 سانتی‌متر باشد.

اگر تهویه از طریق پنجره و فقط از یک طرف صورت گیرد، مساحتی نزدیک به 1700 سانتیمتر مربع نیاز است. در صورت محدودیت فضا، این مساحت نزدیک به 100 سانتی‌متر مربع است.

کف دستشویی نباید لغزنده باشد و باید در برابر آب مقاوم باشد. همچنین کف باید بدون درز و شکاف و قابل شست‌وشو باشد و به‌آسانی نیز تمیز شود.

دیوارها حداقل باید تا ارتفاع 2 متری کاشی باشند و نیز قابل شست‌وشو باشند.

دمای مناسب برای سرویس‌های بهداشتی 21 درجه سانتی‌گراد است.

برای هر دو دستشویی، حداقل یک آینه نصب شود.

حداقل ارتفاع مخصوص می‌تواند 2.2 متر باشد.

حداقل عرض اتاقک هر توالت باید 85 سانتی‌متر باشد.

حداقل عرض اتاقک هر توالت باید بیش از 110 سانتی‌متر باشد.

حداقل طول اتاقک هر دستشویی باید 150 سانتی‌متر باشد.

فاصله مرکز دو دستشویی باید 60 سانتی‌متر باشد.

فاصله دستشویی از کنار دیوار 45 سانتی‌متر باشد.

حمام، محیطی مرطوب است؛ به همین دلیل، در صورتی که تاریک باشد محیط مناسبی برای رشد قارچها خواهد بود؛ بنابراین، بسیار ضروری است که به‌گونه‌ای طراحی شود که حتماً نور طبیعی به داخل آن بتابد.

عرض در دستشویی باید 60 سانتی‌متر و حداکثر 75 سانتی‌متر باشد.

نورپردازی: 

نورپردازی در سرویس‌های بهداشتی نیز مانند سایر مکان‌ها نیز دارای اهمیت است. اطراف آینه سرویس بهداشتی از جمله قسمت‌هایی است که باید نور کافی برای اصلاح و آرایش صورت وجود داشته باشد. بهترین روش، نصب لامپهای بسیار در اطراف آینه نیست. توصیه می‌شود از یک چراغ بالای آینه استفاده شود. تنها نصب یک چراغ در سرویس بهداشتی مناسب نیست. جایی از حمام که دوش در آن قرار گرفته نیز از جمله قسمت‌هایی است که به نورپردازی کافی و مناسب نیاز دارد تا ایمنی فرد بیشتر شود. حتی بر پایه سبک دکوراسیون نیز، لوستری مناسب نیز می‌توان انتخاب کرد. نصب یک چراغ یا لوستر سقفی در مرکز سرویس بهداشتی، نور لازم برای قسمت‌های دیگر سرویس بهداشتی را تأمین می‌کند.

جانمایی پنجره :

در طراحی سرویس بهداشتی محل قرارگیری پنجرهها اهمیت زیادی دارد. زیرا نه‌تنها در نور پردازی مؤثر است بلکه در داشتن تهویه مناسب به دلیل رفع بوی بد و بخار آب تأثیر دارد. جا دارد که طراح برای کلیه سرویس‌های بهداشتی، امکان برقراری تماس با بیرون و حضور پنجره مناسب را در نظر بگیرد. برای حفظ محرمیت در فضا و جلوگیری از دید مزاحم به درون، طراحی شکستگی مناسب در پلان معماری و انتخاب شیشه‌های مات می‌تواند کارساز باشد.

علاوه بر نصب و استفاده از از لامپ‌ها و چراغ‌های کافی در قسمت‌های مختلف سرویس بهداشتی، موارد و نکات دیگری نیز وجود دارد که با رعایت آن‌ها می‌توان میزان نور موجود در این فضا را افزایش داد:

  • استفاده نکردن از رنگهای تیره در سرویس بهداشتی

  • استفاده از آینه‌های بزرگ در سرویس بهداشتی برای بازتاب بیشتر نور

  • اجتناب از بهم ریختگی و شلوغی در دکوراسیون

  • استفاده از انواع شیشه‌ها برای ظروف و عناصر

منبع متن : Wikipedia