دانلود متریال سقف
در این قسمت برای همراهان آکادمی معماری قوری مجموعه ای از تکسچر سقف PBR را قرار دادیم که در کارهاتون استفاده کنید و جلوه ویژه ای به صحنتون بدهید.
همانطور که میدونید تکسچر های PBR که همان مفهوم Physically Based Rendering را می رساند کمک بسیاری در بهتر نشان دادن رندر شما میکند و از آنجایی که متریال سازی به عنوان اصلی ترین بخش مبحث رندرینگ شماست پس حتما به نوع متریالی که استاده میکنید باید توجه کافی را داشته باشید.
تکسچر های PBR در تمام نرم افزار های شبیه سازی معماری مانند تری دی مکس , اسکچاپ و یا راینو مورد استفاده میباشد و میتواند کارتان را به یک رندر رئال تبدیل کند.
مناسب برای تمامی موتور رندرها مثل پلاگین ویری ، کرونا رندر ، لومیون ، اینسکیپ ، تویین موشن و آنریل انجین
نکته درباره استفاده از تکسچرهای PBR:
توجه به Color Space تکسچرهای تعریفی در خواص متریالها که در همهی حالت ها به صورت linear اتفاق میافتند به جز Diffuse یا Albedo و یا Color
سقف از جمله مهم ترین قسمت های ساختمان است که به روش های مختلف اجرا می شود. این بخش از بنا باید از مقاومت لازم در برابر نیروهای وارده برخوردار باشد تا دچار آسیب نگردد. سیستم های متفاوتی برای اجرای سقف توسط مهندسین و سازندگان به کار برده می شود.
انواع سقف
سقف دال بتنی
دال بتنی ضخامتی بین ۱۰ الی ۵۰ سانتی متر دارد و در سقف طبقات اجرا می شود. وزن سقف دال بتنی بالا است و اجرای آن در مقایسه با سایر سقف ها هزینه بردار است. از مزایای این نوع سقف می توان به مقاومت بالا در برابر لرزش های ناشی از زلزله، عمر طولانی، مقاومت صوتی و حرارتی و صرفه جویی در مصالح اشاره نمود.
سیستم دال بتنی در ساختمان هایی که بسیار حائز اهمیت هستند اجرا می شود. برای مثال بناهایی که در مراکز صنعتی بزرگ ساخته می شوند، دارای سقف دال بتنی هستند. این نوع سقف از بتن و آرماتور تشکیل شده و اکثر مهندسین در طرح ها و نقشه های خود این سقف را استفاده می نمایند. منظور از دال در این سقف ها، قسمتی از سازه است که از بتن و فولاد به صورت یکپارچه ساخته می شود.
سقف تیرچه بلوک
سقف تیرچه بلوک از جمله رایج ترین انواع سقف است که در آن تیرچه ها نقش تیر فرعی را داشته و فاصله بین آنها با بلوک پر می شود. در این سقف بلوک ها نقش سازه ای ندارند. در ساختمان های اسکلت فلزی، بتنی و آجری از این نوع سقف استفاده می شود. سقف تیرچه بلوک وزن سبکی دارد و در برابر نیروهای افقی از مقاومت لازم برخوردار است.
در اجرای این سقف به جک های زیر سقفی نیاز نیست و سقف و اسکلت آن به صورت یکپارچه خواهند بود. استفاده از بلوک به جای بتن کششی، این سقف را مقرون بصرفه کرده و استفاده از آن روز به روز در حال گسترش است.
سقف عرشه فولادی
این نوع سقف با استفاده از ورق های گالوانیزه ذوزنقه ای شکل ساخته می شود و اجزای آن شامل ورق گالوانیزه، فلاشینگ، گل میخ، میلگرد و بتن می باشد. این سقف وزن بسیار سبکی دارد و اجرای آن از نظر اقتصادی مقرون بصرفه است. با استفاده از این سیستم می توان سقف گذاری و بتن ریزی را همزمان در تمام طبقات انجام داد.
سقف عرشه فولادی را می توان جایگزینی مناسب برای سقف های تیرچه بلوک در نظر گرفت. از مزایای این سقف می توان به ایمنی حین کار اشاره نمود، زیرا بعد از اتصال ورق های گالوانیزه به سازه، سطحی یکپارچه ایجاد می شود که کارگران با خیالی آسوده می توانند بر روی آن کار کنند.
سقف کاذب
این سقف ها از جمله سبک ترین نوع سقف به شمار می آیند که پس از نصب لوله های تاسیساتی می توان آن را اجرا نمود. سقف کاذب کناف، پی وی سی، رابیتس از جمله این سقف ها هستند که از اجزایی مانند الیاف پلیمری، توری، گچ و افزودنی تشکیل می شوند.
از مزایای این سقف می توان به وزن بسیار سبک، مقاومت در برابر حرارت و رطوبت، اجرای سریع و ایمنی بالا اشاره نمود. این سقف به راحتی بین تیرچه ها قابل اجراست و به سقف اصلی متصل خواهد شد. این نوع سقف از پرکاربردترین و محبوب ترین سقف ها و از لحاظ قیمت، مقرون بصرفه می باشد. شما می توانید برای اطلاع از قیمت های این محصول به قسمت قیمت سقف و دیوار کاذب مراجعه کنید.
این سقف در اسکلت فلزی قابل اجراست و از ترکیب بتن و فلز ساخته می شود. از اجزای تشکیل دهنده سقف کامپوزیت می توان به مواردی نظیر آرماتور حرارتی، بتن، تیر فرعی و برش گیر اشاره نمود.
در این سقف ها از یونولیت استفاده نمی شود و برای نازک کاری آن و ایجاد سطحی یکپارچه در زیر آن از سقف کاذب یا سقف رابیتس استفاده می شود. برش گیرهایی که در این نوع سقف به کار می روند، گل میخ هستند و وظیفه آنها اتصال ورق های پوششی به تیرهای فرعی است.
سقف ها انواع زیادی دارند که هرکدام از آن ها ویژگی ها و کاربردهای متنوعی را به خود اختصاص داده اند.
موردی که بسیار وقت می برد زدودن رطوبت و آب از سقف است. رطوبت باید در اسرع وقت شناسایی شود و منبع این رطوبت باید حذف گردد، چرا که این دلیل اصلی آسیب به سقف می باشد. در جاهایی که زمستان سرد و سختی وجود دارد باید بعد از هر طوفان و برف و بوران سقف چک شود، زیرا در این حالت رطوبت بسیار مشکل ساز خواهد شد.
منبع متن:http://www.sakhtemanchi.com/