دانلود آبجکت آکواریوم

دانلود آبجکت آکواریوم

در این بخش از ابزار هنرجو آکادمی معماری قوری،برای شما همراهان و هنرجویان عزیز،دانلود رایگان آبجکت آکواریوم را قرار داده ایم که شامل مجموعه ای بینظیر از مدل های سه بعدی پرجزئیات میباشد.این آبجکت ها و مدل های سه بعدی در نرم افزار تری دی مکس مدل سازی شده اند و دارای تنوع بالایی هستند که میتوانید از آن ها در دکوراسیون فضاهای خود استفاده نمایید.پروسه ی متریال سازی و تکسچرینگ این مدل های سه بعدی توسط موتور رندر های قدرتمند v-ray و corona انجام شده است و از این رو از کیفیت بالایی برخوردار میباشند.برای استفاده از این مدل های سه بعدی ابتدا فایل مورد نظر را اکسترکت کرده و سپس با استفاده از روش های زیر از این مدل های سه بعدی استفاده نمایید.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد.

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.

 

درباره آکواریوم :

آبزی‌دان یا آکواریوم (به انگلیسی: Aquarium) محیطی مصنوعی برای نگهداری آبزیان است. آکواریوم ظرفی است شیشه‌ای که در آن گیاهان و جانوران آبزی (معمولاً ماهی‌ها) نگه داشته می‌شوند. ماهیگیران از آبزیان برای نگهداری ماهی ، بی مهرگان ، دوزیستان ، خزندگان آبزی ، مانند لاک پشت ها و گیاهان آبزی استفاده می کنند. همان‌طور که واژهٔ باغ وحش برای اشاره به محلی که در آن جانوران روی خشکی زندگی می‌کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد، واژهٔ آکواریوم (aquarium) هم به یک بنای عمومی که در آن گروه زیادی از گونه‌های آبزی نگهداری می‌شوند، اشاره می‌کند.اصطلاح “آکواریوم” ، توسط فیلیپ هنری گوس ، طبیعی دان انگلیسی ایجاد شده است ، ریشه لاتین aqua ، به معنی آب را با پسوند -arium ، به معنی “مکانی برای ارتباط” ترکیب می کند. آکواریوم‌ها معمولاً برای ایجاد فضایی زیبا در خانه یا محل کار خریداری یا ساخته می‌شوند. منشأ آکواریوم در سال 1850 توسط شیمیدان رابرت وارینگتون به طور کامل توسعه یافت ، او توضیح داد که گیاهان اضافه شده به آب در یک ظرف ، اکسیژن کافی برای حمایت از حیوانات را می دهند ، به شرطی که تعداد حیوانات خیلی زیاد نشود. شوق آکواریوم در اوایل دوره ویکتوریای انگلیس توسط فیلیپ آغاز شد ، او اولین آکواریوم عمومی را در باغ وحش لندن در سال 1853 ایجاد و ذخیره کرد و اولین کتاب راهنما را با نام “آکواریوم: رونمایی از عجایب دریای عمیق” در سال 1854 منتشر کرد.

تقسیم‌بندی آکواریوم‌ها

  1. جنسِ آب (آب شور و شیرین)
  2. دما (آبِ سرد و گرم)
  3. سکنه (جمعیتی، بی مهرگان، گوشتخوار،…)

وسایل مورد نیاز

  • مخزن، تانک یا همان محفظه آکواریوم
  • پایه برای استقرار و ثابت نگه داشتن آکواریوم
  • شن
  • دماسنج
  • وسایل فیلتر و تمیزسازی آکواریوم (مانند: فیلتر کفی، گپ، تاپ فیلتر، فیلتر سطلی)
  • شلنگ اکسیژن، رابط شلنگ‌ها، بست و چسپک
  • تجهیزات نورپردازی
  • پمپ آب
  • بخاری یا حرارت‌دهنده
  • داروی ضدعفونی یا کاندیشنرهای متعادل‌کننده آب
  • وسایل لازم برای هوادهی (مانند: پمپ هوا، شلنگ هوا، ترمینال، سنگ هوا)
  • تزئینات آکواریوم مانند صخره، درختچه، نوارهای پهن و باریک، پوستر پشت آکواریوم و…
  • تور صید ماهی

ویژگی‌ها و نگهداری

آکواریوم‌ها در ابعاد و در طرح‌های گوناگون ساخته می‌شوند و قیمت آن‌ها بستگی به جنس و ضخامت شیشه، لوازم و تزئینات، نوع ماهی‌ها، گیاهان و بعضی فاکتورهای دیگر دارد.

  • پمپ هوا که یک وسیله ضروری است تا هوادهی در آب انجام شود و اکسیژن آب تأمین شود. پمپ هوا با لرزش خود هوا را به درون لوله‌ای که در ته آن سنگ هوا نصب شده منتقل می‌کند و سنگ هوا هم که در آب قرار دارد اکسیژن را وارد آب می‌کند.
  • وسیله دیگر بخاری است که باید در دمای ۲۸ یا ۳۰ درجه تنظیم گردد تا ماهی‌ها بتوانند زندگی و رشد مطلوبی داشته باشند و دچار بیماری نشوند.

بخاری‌های آکواریوم به دو دسته اتوماتیک و غیر اتوماتیک تقسیم می‌شوند.

  • داخل آکواریوم باید یک دماسنج قرار داده یا روی شیشه آن نوع چسبنده آن نصب شود تا همیشه از دمای دقیق آب اطلاع داشته باشیم.
  • وسیله دیگری که برای آکواریوم استفاده می‌شود و به زیبایی آن کمک زیادی می‌کند نوعی لامپ مهتابی با نور بنفش، آبی یا سفید است. این لامپ‌ها نه تنها برای زیبایی مهم هستند بلکه برای رشدِ سالم‌تر گیاه‌ها و آبزیانِ داخل آکواریوم ضروری می‌باشند. به‌طورِ معمول باید لامپِ آکواریوم حداقل ۶ ساعت در روز روشن باشد.
  • هیچگاه نباید آکواریوم را با مواد شیمایی مانند مایع ظرفشویی، پودرهای شوینده، صابون، و… شست و فقط با آب و نمک باید شسته شود. البته گاهی برای از بین بردن رسوب‌های ناشی از تبخیر آب می‌توان از تفالهٔ آبلیمو استفاده کرد به گونه‌ای که تفاله‌ها را روی محل رسوب‌های آب قرار داده و پس از چند دقیقه با دستمال پاک کرده و سپس با آب و نمک شست.
  • برای تزئینات داخل آکواریوم نباید از وسایل تیز، برنده و لوازمی از جنس آهن، مس، آلومینیوم و دیگر فلزاتی که در تماس با آب تجزیه نامطلوب می‌شوند استفاده کرد و اشیاء دارای رنگ و بوی غیر استاندارد نیز می‌تواند به سلامت ماهیان آسیب برساند. می‌توان از سنگ‌های کف رودخانه‌ها و سنگ‌های شسته شده هم برای تزئین استفاده کرد.

کاشت گیاه

استفاده از گیاهان مختلف آبزی علاوه بر جلوه و زیبایی خاصی که به آکواریوم می‌دهند باعث طبیعی تر شدن فضای آکواریوم می‌شود و در بهداشت، سلامتی و تصفیه آکواریوم بسیار مؤثر است. گیاهان آکواریوم در کل به سه دسته تقسیم می‌شوند: گیاهان رو آبی، میان آبی و زیر آبی. معروفترین و کاربردی‌ترین آن‌ها عبارتند از: کریپتون، کابومبا (شویدی)، گندمی، سیوی، دم گربه‌ای، پشت قرمزی، برگ آتشین و …

ماهیان آب شیرین

تنوع ماهیان آب شیرین بسیار است که در رده‌های مختلف خانواده، زیر خانواده و گونه تقسیم‌بندی شده‌اند و تعدادی از آن‌ها برای نگهداری در آکواریوم مناسب هستند که معمولاً در ۲ نوع گیاه‌خوار و گوشتخوار معرفی می‌شوند، معروفترین آن‌ها عبارتند از: گلدفیش، آنجل، گوپی، مولی، دم شمشیری، سیچلاید، دیسکاس، تایگر، بارب، شارک، گورامی، فایتر، اسکار، پنگوسی، نایف، سیلور، آروانا، رامیرزی، اسکات، پیرانا، کوریدوراس و…

ماهیان آب شور

تنوع ماهیان آب شور نیز خیلی زیاد است که در رده‌های مختلفی تقسیم‌بندی شده‌اند و نسبت به ماهیان آب شیرین زیباتر و نگهداری آنان سخت‌تر است تعدادی از آن‌ها برای نگهداری در آکواریوم پرورش یافته‌اند، معروفترین آن‌ها عبارتند از: دلقک ماهی، بَسلت، دمسل، کاردینال، پافر، بلنی، راس، تفنگدار، فلاندر، لب شیرین، کرومیس، انگلر، اسبک، انتیاس، گروپر، پروانه ماهی، سفره ماهی و…

ماهیان گیاه‌خوار

ماهی‌های گیاه‌خوار، ماهی‌هایی هستند که از گیاهان برای تغذیه و رشد خود استفاده می‌کنند. گوپی، گورامی و مولی از جمله ماهیان گیاه‌خوار هستند. ماهی‌های گیاه‌خوار در طبیعت، در تمام روز مشغول چریدن در میان گیاهان آبزی و جلبک‌های دریایی هستند و با استفاده از گیاهان و جلبک‌ها می‌توانند شکم خود را سیر کنند.

ماهیان گوشتخوار

ماهی‌های گوشتخوار، ماهی‌هایی هستند که از پروتئین برای تغذیه و رشد خود استفاده می‌کنند. اسکار، نایف، انواع سیچیلاید، پرت و پنگوسی از جمله مقاوم‌ترین ماهی‌های گوشتخوار هستند. ماهی‌های گوشت‌خوار در صورتی که ماهی دیگری در دهانش جا بشود قطعاً آن را خواهد بلعید.

منبع متن :wikipedia