دانلود آبجکت خوراکی
در این بخش برای شما هنرجویان و همراهان آکادمی معماری قوری مجموعه ای جذاب و بی نظیر از آبجکت ها و مدل های سه بعدی رایگان غذا و خوراکی ها آماده کرده ایم و در اختیار شما قرار داده ایم .استفاده از آبجکت های خوراکی و نظیر آن ها میتواند حس زندگی را در دید بیننده ایجاد کند و بیننده بهتر میتواند با فضای مورد نظر ارتباط برقرار کند.این آبجکت ها و مدل های سه بعدی با نرم افزار تری دی مکس سازگار میباشند و در این نرم افزار مدل سازی آن ها انجام شده است ،پس اگر شما هم طراحی و مدلسازی خود را در تری دی مکس انجام میدهید داشتن این مجموعه به شما پیشنهاد میشود.همچنین پروسه ی متریال سازی این آبجکت ها توسط موتور رندرهای Vray و Corona انجام گرفته و دارای کیفیت بالا میباشند. پس از دانلود فقط کافیست فایل مورد نظر را اکسترکت کرده و مطابق روش زیر از این مجموعه استفاده نمایید.
برای اینکه متریالهای موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:
1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد.
2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.
درباره خوراک :
خوراک یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت بهصورت خام و دستنخورده، تغییر یافته یا نیمهتغییر یافته برای مصرف آماده میشود. خوراک میتواند منشأ حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز، تغذیه یا لذت مصرف شود.
در گذشته، جمعآوری خوراک به شیوهٔ شکاریا چیدن میوه انجام میگرفت، ولی امروزه تهیهٔ آن بیشتر با استفاده از مهارتهای کشاورزی، دامپروری و ماهیگیری صورت میگیرد.
عادات غذایی در فرهنگ های گوناگون مختلف است. اکثر جوامع با توجه به سنن و رسومشان، رسمهای مخصوصی برای آشپزی و اولویتهای غذاییشان دارند. بسیاری از فرهنگها غذاهای خود را توسط روشهای تدارک، شیوههای آشپزی، و تهیه غذا متنوع ساختهاند.
بنا بر گزارش نهاد بریتانیایی مهندسان مکانیک (IME)، نیمی از مواد غذایی در سرتاسر دنیا اسراف شده و به هدر میرود.
اکثر خوراکها منشأ گیاهی (همچون میوه ها ، سبزیجات، صیفی جات، غلات و دانه ها ) و جانوری(مانند گوشت، شیر و فراوردههای آن، تخم مرغ و عسل) دارند. با این وجود برای تهیهٔ غذا از گروههای دیگری همچون قارچ هاو باکتری (سرکه، ماست، پنیر و …) نیز استفاده میشود. به جز مواد آلی، مواد معدنی همچون نمک و آب نیز مورد استفاده قرار میگیرند
خوراکها را معمولاً به گروههای زیر تقسیم میکنند:
- سبزیجات و میوه ها (سرشار از الیاف غذایی و ویتامین های مختلف به خصوصویتامین ث)
- فراوردههای گوشتی و تخممرغ (سرشار از پروتئین وآهن)
- شیر و فرآورده های لبنی(سرشار ازکلسیم، پروتئین و ویتامین ب)
- نشاسته(نان،سیب زمینی،غلات،برنج)(سرشار از کربوهیدرات، ویتامین ب، الیاف، پروتئین و مواد معدنی)
- ویتامین قندها (سرشار از قندهای ساده)