در این بخش برای شما همراهان و هنرجویان عزیز آکادمی معماری قوری دانلود رایگان آبجکت کتابخانه را قرار داده ایم.این مجموعه ی بینظیر و فوق العاده شامل انواع آبجکت و مدل سه بعدی کتابخانه در طرح ها و سبک های متنوع میباشد که میتوانید از آن ها برای دکوراسیون فضاهای پروژه تون استفاده نمایید.این مدل های سه بعدی برای نرم افزار تری دی مکس ساخته شده اند و از جزئیات بالایی برخوردارند.همچنین پروسه ی متریال سازی و تکسچرینگ این مدل های سه بعدی نیز توسط موتور رندر های قدرتمند Vray و Corona و به روش های حرفه ای صورت گرفته است.برای استفاده از این مدل های سه بعدی کافیست فایل مود نظر را پس از دانلود اکسترکت کنید و سپس با استفاده از روش های زیر از این مجموعه فوق العاده بهره ببرید.
برای اینکه متریالهای موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:
1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد.
2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.
کتابخانه به مجموعهای از اطلاعات و منابع و خدمات اطلاعاتی گفته میشود که توسط یک نهاد عمومی، خصوصی یا یک شخص نگهداری و اداره میشود. از نگاه سنتی، کتابخانه بهطور معمول به مجموعهای از کتابها گفته میشود.
گونه ها
کتابخانه کودکان
کتابحانه مرجع
کتابخانه های دانشگاه
کتابخانه ملی
کتابحانه عمومی
کتابخانه دیجیتال
کتابخانه تخصصی
کتابخانه تحقیقات
در زمان شاهنشاهی هخامنشی در ایران (۵۵۸-۳۳۰ پ. م) کتابهای علمی و مذهبی ایران از زمان زرتشت در کتابخانههای «گنج هاپیگان» در تخت سلیمان و «دزی ناپشت» در تخت جمشید بایگانی شده . و بین تمام کتابخانه های کهن باید به کتابخانه ی سنگی ریشهر که متعلق به عیلامی هاست اشاره کرد.گمان میرود که این کتابها در موضوعات فلسفه، نجوم، کیمیاگری و علوم پزشکی بودهاست، موضوعاتی که مغان ایران در آنها استاد بودند. پس از فتح ایران توسط اسکندر مقدونی، کلیهٔ این کتابها در آتش سوختند. همچنین میتوان به کتابخانه دانشگاه جندی شاپور که یکی از کتابخانههای بزرگ ایرانیان در عهد باستان (ساسانیان) بود، همچنین کتابخانه شوش در زمان هخامنشیان که پس از حمله اعراب به ایران ازبین رفت اشاره کرد.
کتابخانهها از نظر قفسهبندی انواع گوناگونی دارند. که سه نوع «قفسه بسته» و «قفسه باز» و «قفسه نشریات» از معمولترین این شیوهها در قفسه بندی است.
در شیوهٔ قفسه بسته، مراجعهکننده برای دست یابی به کتاب مورد نظر خود باید به برگهدان رجوع کند و با یافتن برگهٔ مورد نظر که به صورت موضوعی، به نام مؤلف یا عنوان کتاب مرتب شدهاست، کتاب را تحویل بگیرد. در این نوع قفسه با یادداشت کردن شماره سمت راست و تحویل به کتابدار میتوان ان را دریافت کرد.مکان بکارگیری این نوع قفسه بندی معمولاً در کتابخانههای دانشکدهای، دانشگاهی و تخصصی میباشد. در شیوهٔ قفسه باز، مراجعهکننده مستقیماً به قفسهٔ کتابها که به صورت موضوعی مرتب شدهاند مراجعه میکند و کتاب مورد نظر را برمیدارد. قفسهٔ نشریات چون مراجعه کنندهٔ بیشتری نسبت به سایر قفسهها دارد باید حداقل فاصلهٔ بین قفسههای آن ۱۲۰ سانتی متر باشد.
مدول تقسیم بندی قفسه ها معمولا 0 سانتی متر در طول و عمق قفسه ها 25 سانتی متر و ارتفاع قفسه 0 سانتی متر میباشد.
دورههای آموزشی
هر سوالی درباره دورهها داری از پشتیبان هنرجویان بپرس ( گوشه سمت راست پایین آیکون آبی رنگ )