دانلود آبجکت پارکت

دانلود آبجکت پارکت

 در این بخش از ابزار هنرجو برای شما هنرجویان و همراهان عزیز آکادمی معماری قوری دانلود رایگان آبجکت پارکت را قرار داده ایم.این مجموعه شامل انواع مدل سه بعدی پارکت میباشد که دارای تنوع بالا و همچنین رنگبندی و طرح های بینظیر و فوق العاده است که میتوانید از آن ها برای کف سازی پروژه های خود استفاده نمایید.متریال سازی و تکسچرینگ این مدل های سه بعدی با استفاده از موتور رندر های قدرتمند V-ray و Corona صورت گرفته است و به صورت کاملا حرفه ای انجام شده است و به همین دلیل از کیفیت بالایی برخوردارند.این آبجکت ها و مدل های سه بعدی با نرم افزار تری دی مکس سازگار بوده و از دیتیل بالایی نیز برخوردارند.برای استفاده از این آبجکت های سه بعدی ابتدا فایل مورد نظر را اکسترکت کرده و سپس با استفاده از روش های زیر از این مجموعه ی بینظیر استفاده نمایید.

برای اینکه متریال‌های موجود در آبجکت ها به درستی در صحنه ها Load شوند دو روش وجود دارد:

1- فایل تری دی مکس پروژه اصلی در همان فایلی باشد که آبجکت نیز حضور دارد.

2- اگر آدرس فولدر آنها با هم متفاوت بود باید از طریق بخش Customize > Configure Project paths اقدام به تعریف فولدر تکسچر آنها کنیم.

 

درباره پارکت :

پارکِت، چوب‌فرش یا کف‌پوش چوبی، کف‌پوش ی از جنس چوب است که برای داخل ساختمان استفاده می‌شود. بدین صورت که قطعات پارکت را به صورت‌های مختلف مانند جناغی، آجری، شطرنجی و… در کنار هم قرار می‌دهند تا کف ساختمان پوشیده شود. امروزه کف‌پوش‌های جدیدی با مواد ام دی اف و اچ دی اف نیز استفاده می‌شوند که لمینت یا لمینیت فلورینگ نام دارند و به اشتباه با نام پارکت در بازار عرضه می‌شود. این مواد جدید برای نصب موقتی مناسب بوده و فاقد ویژگی‌های بنیادی پارکت هستند. پارکت‌ها در ابعاد و اندازهای مختلف مانند ۴۹*۷ و ۱۰۰*۱۰ سانتیمتر وجود دارند که بخاطر طریقه نصب آن یعنی استفاده از چسب‌های مخصوص و پوشش‌های لاک و رنگ که هیچ فضایی را برای فعالیت موریانه و خوردگی ندارد مانع از فعالیت‌های آنها می‌شود. به علت این که از چوب در ساختار آن استفاده شده نباید در مجاورت با رطوبت و آب باشد اما در صورتیکه با پوشش‌های از جنس لاک، رنگ، روغن و… آغشته شود در کنار آب و رطوبت هم مقاوم است. هنگام نصب پارکت باید دقت داشت که کلیک ها بطور کامل در هم قفل شوند.

پارکت

پارکت به کفپوش‌هایی اطلاق می‌شود که بایستی از جنس چوب ساخته شده و به صورتهای مختلف قابل اجرا بر روی کف ساختمان می‌باشند. در گذشته بیشتر از مدلهایی که از چوب طبیعی با تکه‌های کوچک به صورت پازلی در کنار هم قرار می‌گرفت استفاده می‌شد. تعمیرکردن و ساب و لاک زدن پارکت بستگی به مکان استفاده شده و نظافت آنجا بستگی دارد.

پارکت لمینت یا لمینت یک پوشش چند لایه است که برای کف سازی استفاده می‌شود و با فرایند لمینت ترکیب شده‌است. این نوع کفپوش معمولاً از مواد اِچ‌دی‌اِف با روکشی از جنس لمینت ساخته می‌شوند.

پارکت لمینت‌ها از چهار بخش اصلی تشکیل شده‌اند:

  1. لایهٔ رویی یا لمینت که یک لایهٔ ضد خش است و مقاومت آن با درجهٔ AC (مقاومت سایشی) مشخص می‌شود.
  2. لایه طرح که شامل یک عکس از چوب یا سنگ می‌باشد.
  3. مغزی لمینت که معمولاً از اِچ‌دی‌اِف ساخته می‌شود. اِچ‌دی‌اِف پارکت لمینت‌ها با چگالی‌های مختلفی تولید می‌شوند و با درجهٔ مقاومت سایشی لمینت رابطه مستقیم دارد.
  4. لایه زیرین یا لایه بالانس جهت توازن و عدم قوس پذیری تخته به دلیل استفاده از کاغذ طرح و لایه ضد خش بر روی تخته

پارکت لمینت در سال ۱۹۷۷ توسط شرکت سوئدی Perstorp اختراع شد و تحت نام تجاری Pergo فروخته شد. این شرکت محصولات خودرا برای اولین بار در سال ۱۹۸۴ به اروپا و ۱۹۹۴ به ایالات متحده عرضه کرد.

پارکت لمینت یا لمینیت معمولاً از مواد اِچ‌دی‌اِف با روکشی از جنس لمینت و معمولاً در ضخامت‌های ۸٬۱۰ و ۱۲ میلی‌متر است ساخته می‌شوند. لمینت یکی از محبوب‌ترین انواع کف‌پوش است و مزایایی نسبت به پارکت چوبی دارد که آن را تبدیل به یکی از بهترین انتخاب‌ها برای پوشش کرده‌است. از جمله این مزایا می‌توان به نصب آسان، قیمت پایین‌تر و مقاومت بیشتر در برابر آب اشاره کرد.

برخی از مزایای پارکت لمینت

  1. مقاومت بالا در مقابل خراش، ضربه و همچنین کف‌پوش‌های لمینت بادوام، ضد لک و ضد کپک هستند بنابراین امکان استفاده از آن‌ها در نواحی پر رفت‌وآمد مانند اتاق‌های نشیمن، سرسراها، راهروها، اتاق‌های ناهارخوری وجود دارد. لمینت معمولاً برای خانه‌های شلوغ با بچه‌ها و حیوانات خانگی، یک انتخاب ممتاز است. آن بسیار بادوام است و برای زندگی بدون نگرانی (راحت) طراحی شده‌است. همچنین یک نوع کفپوش لمینت ضدآب نیز تولید می‌شود که برای کار در آشپزخانه، حمام، اتاق لباسشویی و دیگر نواحی مرطوب مناسب می‌باشد.
  2. زیبایی و تنوع انتخاب رنگ و طرح در انواع مختلف چوب و حتی سنگ. امروزه، تکنولوژی‌های پیشرفته چاپ، تولیدکننده‌ها را قادر به تولید تصاویر متنوع بسیاری از پارکت لمینت کرده‌است.
  3. صرفه جویی در هزینه نسبت به پوشش‌هایی همچون سنگ. وقتی بودجه خرید کفپوش را تهیه کردید، باید بدانید که کفپوش‌های لمینت به‌طور کلی قابل دسترس تر از چوب و سنگ هستند، اما بعضی از لمینت‌ها از نظر قیمت قابل مقایسه هستند.
  4. سازگار با محیط زیست به دلیل استفاده از لایه‌های چوب کمتر، لمینت اصالتاْ به عنوان یک جایگزین در دسترس برای چوب جنگلی ساخته شد.
  5. نصب آسان، خیلی سریع و بدون کثیف‌کاری لمینت. لمینت‌ها دور تا دورشان شیارهایی به نام کلیک دارند که به صورت نر و ماده درون هم قرار می‌گیرند و قفل می‌شوند. در نتیجه می‌توان سطح وسیعی را خیلی سریع و بدون کثیف‌کاری لمینت کرد. از طرفی به خاطر اینکه برای نصب آن‌ها از چسب استفاده نمی‌شود به راحتی می‌توان آن‌ها را جمع و در جای دیگری دوباره نصب کرد. عدم استفاده از چسب در نصب لمینت باعث می‌شود استفاده از این کف‌پوش صدمه‌ای به کف اصلی اتاق نزند. مثلاً اگر کف اتاق سنگ‌فرش باشد و بعد از مدتی بخواهید لمینت‌ها را جمع کنید، هیچ مشکلی ندارید و سنگ‌فرش‌ها سالم خواهند بود. (آرچیکان هنر و صنعت ساخت و ساز)
  6. نگهداری و نظافت آسان از مزایای دیگر پارکت لمینت است که شما می‌توانید با پارچه‌ای مرطوب یا تی سطح لمینت را تمیز کنید. لمینت‌ها به‌طور معمول آنتی باکتریال و ضد حشره هستند.
  7. قبل از اجرای لمینت روی کف فوم‌های مخصوصی به عنوان آستر پهن می‌کنند این آستر، اغلب رشته‌هایی از جنس چوب‌پنبه یا فوم به ضخامت ۲ میلی‌متر هستند که هم نقش هَم‌باد کردن کف را بازی می‌کنند و هم عایق مناسبی برای صدا و حرارت هستند.

معایب پارکت لمینت

  • اولین عیبی که پارکت لمینت نسبت به کفپوش سنگ دارد مقاومت پایین آن در مقابل رطوبت و ریختن آب بر روی آن است. در صورتیکه مایعاتی بر روی پارکت لمینت ریخت باید آنرا خشک کنیم در غیر این صورت باعث ورم کردن آن محدوده از پارکت لمینت می‌شود. (البته پارکت لمینت‌هایی نیز توسط برخی شرکت‌ها تولید می‌شوند که ضدآب بود و قابلت نصب در مکان‌های مرطوب را دارند)
  • مورد بعدی انعکاس نور بهتر سنگ نسبت به پارکت است. چنانچه شما از سنگ با رنگ روشن برای کف خانه خود استفاده کرده باشید نور منزل را مضاعف نموده و باعث بزرگ نشان دادن خانه می‌گردد.
  • در صورتیکه از پارکت لمینت‌های بی کیفیت و بدون هویت استفاده شود یکی از مهمترین مشکلاتی که ممکن است به‌وجود بیاید خورده شدن توسط موریانه‌ها است. برای حل این مشکل (اگر خانهٔ محل نصب ویلایی باشد) می‌توانید در باغچه‌های دور تا دور خانه تان کمی مواد شیمیایی ضد موریانه بریزید.

تاریخچه تولید پارکت لمینت در ایران

امروزه شرکت های متعددی در زمینه تولید پارکت لمینت در ایران فعالیت می کنند. شروع فعالیت تولید پارکت لمینت در ایران به شروع تحریم های وارداتی علیه ایران باز می گردد. به این ترتیب در زمان مواجه شدن ایران با تحریم ها و به واسطه افزایش قیمت عرض، دیگر ورود پارکت لمینت امری منظقی به نظر نمی رسید و صرفه اقتصادی نداشت. در این شرایط، تولید کنندگان ایرانی با استفاده از تجهیزاتی که پیشتر از کشور آلمان به ایران وارد شده بودند و با استفاده از تکنولوژی آلمانی به تولید این محصولات پرداختند.

بر خلاف تصور عموم کفپوش های لمینت تولید شده توسط برندهای مختلف ایرانی از کیفیت بالایی برخوردار هستند. اکثر این محصولات در زمینه مقاومت سایشی استاندارد اروپایی En 13329 را با موفقیت پشت سر گذاشته و جزو بهترین ها محسوب می شوند.

قهوه ای، گردویی، ماهاگونی و طوسی از جمله رنگ های پارکت لمینت محسوب می شوند؛ کفپوش پارکت با رنگ تیره علی رغم اینکه بسیار شیک هستند، اما برای فضاهای بزرگ و پرنور مناسب هستند و اغلب در پذیرایی های لاکچری استفاده می شوند.

منبع متن : wikipedia

دریافت تخفیف برای تهیه اولین دوره

کافیست روی گزینه زیر کلیک کنید تا با مشارکتی کوچک کد تخفیف 20 درصدی دریافت کنید